Skip Navigation LinksGPS Οχημάτων > Car Locator > Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις

 

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Πως λειτουργούν οι GPS συσκευές εντοπισμού;

Οι συσκευές εντοπισμού (Car Locator, Pet Locator, Child Locator ) λειτουργούν σαν συσκευές GSM (κινητής τηλεφωνίας) και GPS (γεωγραφικό στίγμα).

Οι συσκευές έχουν υποδοχή για κάρτα κινητής τηλεφωνίας (μια απλή καρτοκινητή SIM με λίγες μονάδες) και έχουν και κεραία αποστολής και λήψης θέσης από δορυφόρο.

BackToTop

Υπάρχει κάποια άλλη χρέωση εκτός από την αγορά της συσκευής;

Οι συσκευές οχημάτων έχουν εκτός από το αρχικό κόστος αγοράς και ένα μικρό κόστος ετήσιας συνδρομής για την Online παρακολούθηση.

Η μόνη δική σας υποχρέωση είναι να ελέγχετε ανά τακτά διαστήματα τον αριθμό της καρτοκινητής για να βλέπετε αν έχει αρκετές μονάδες για να μπορεί η συσκευή να στέλνει μηνύματα SMS και δεδομένα GPRS στον web server.

BackToTop

Ποιο είναι το κόστος χρέωσης των μηνυμάτων SMS που στέλνει η συσκευή;

Το κόστος είναι όσο ένα απλό μήνυμα και εξαρτάται από την εταιρεία καρτοκινητής που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε (π.χ Vodafone, Cosmote, Wind κλπ)

BackToTop

Γιατί οι συσκευές μας είναι πιο ακριβές από άλλες του εμπορίου

Γιατί οι συσκευές μας είναι πιο ακριβές από άλλες συσκευές που υπάρχουν στο εμπόριο;

Η εταιρεία μας κάνει συνεχή έρευνα συσκευών GPS εντοπισμού συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις (Cebit, Infosecurity κ.α.), παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα έρευνας. Συνεργαζόμαστε με πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα αυτό και προσπαθούμε να φέρουμε μοναδικές συσκευές με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση:

  • στην ποιότητα κατασκευής,
  • στην απλότητα και ευκολία χρήσης,
  • στην εταιρεία που κατασκευάζει τις συσκευές,
  • στην μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Οι συσκευές μας έχουν διάρκεια μπαταρίας σε κανονική λειτουργία από 10 μέρες έως 2 μήνες ανάλογα το μοντέλο. Οι αντίστοιχες του εμπορίου με χαμηλότερο κόστος διαρκούν 8-12 ώρες.
  • οι περισσότερες συσκευές μας είναι αδιάβροχες με πρότυπα IP65 , IP67.
  • επίσης φέρνουμε εξειδικευμένες συσκευές ανάλογα την χρήση και δεν έχουμε μια συσκευή για όλα. Εισάγουμε συσκευές για κατοικίδια ή άλλα μεγαλόσωμα ζώα, συσκευές για κυνηγόσκυλα, συσκευές για αντικείμενα, συσκευές για ηλικιωμένους με άνοια, συσκευές για προστασία παιδιών, για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.
  • η τελική τιμή επιβαρύνεται με έξοδα εκτελωνισμού, τραπεζικά έξοδα, υπερβολική φορολογία και εξαιρετικά μεγάλο συντελεστή ΦΠΑ 24%. Η εταιρεία μας απορρόφησε την προηγούμενη αύξηση ΦΠΑ από το 19% στο 24% χωρίς να αυξήσει τις τιμές.
  • τελικά ισχύει και ο χρυσός κανόνας: "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις".

BackToTop

Παράδειγμα λειτουργίας του συστήματος εντοπισμού

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το περιβάλλον διαχείρισης των συσκευών locator στην διεύθυνση πως λειτουργεί

BackToTop

Τι περιλαμβάνουν οι συσκευές με την αγορά;

Οι συσκευές έρχονται με οδηγίες εγκατάστασης (Ελληνικά - Αγγλικά) και είναι έτοιμες προς χρήση.

BackToTop

Τι ΔΕΝ περιλαμβάνεται με την αγορά μιας συσκευής;

Δεν περιλαμβάνεται το κόστος κτήσης μιας κάρτας SIM με τις μονάδες, την οποία  πρέπει εσείς να προμηθευτείτε. Επίσης εσείς θα πρέπει να ανανεώνετε με επιπλέον μονάδες.

BackToTop

Πως γίνεται η εγκατάσταση του Car Locator στο αυτοκίνητο;

Η εγκατάσταση στο αυτοκίνητο γίνεται από δικό σας ηλεκτρολόγο.  Υπάρχουν απλές οδηγίες εγκατάστασης με την συσκευή.

BackToTop

Πως γίνεται η εγκατάσταση του Moto Locator στην μηχανή;

Η εγκατάσταση στην μοτοσυκλέτα γίνεται από ηλεκτρολόγο. Υπάρχουν απλές οδηγίες εγκατάστασης με την συσκευή.

BackToTop

Πως γίνεται η εγκατάσταση του Pet Locator στο κατοικίδιο σας;

Η συσκευή Pet Locator προσαρμόζεται στο κολάρο ή στο λουρί του σκυλιού.

BackToTop

Πως γίνεται η εγκατάσταση του Child Locator;

Η συσκευή Child Locator προσαρμόζεται είτε στην ζώνη, είτε στην τσέπη είτε στην τσάντα ενός παιδιού ή ηλικιωμένου ανθρώπου. Καλό είναι να είναι μόνιμα συνδεδεμένη ώστε να μην ξεχαστεί σε άλλο σημείο.

BackToTop

Πως γίνεται η ενεργοποίηση των συσκευών;

Η ενεργοποίηση των συσκευών γίνεται γνωστοποιώντας μας τον αριθμό τηλεφωνίας της κάρτας SIM που πρόκειται να τοποθετήσετε στην συσκευή Locator.

Δημιουργούμε έναν λογαριασμό για πρόσβαση στις υπηρεσιες μέσω internet και της ειδικά διαμορφωμένης σελίδας παρακολούθησης και εντοπισμού των συσκευών. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε στον ίδιο λογαριασμό πολλές και διαφορετικές συσκευές locator, π.χ. παρακολούθηση πολλών αυτοκινήτων, παρακολούθηση πολλών σκυλιών, παρακολούθηση παιδιού ή ηλικιωμένου ή συνδυασμό όλων.


BackToTop